تحولات لبنان و فلسطین

وزنه‌بردار توان‌یاب ملی‌پوش خراسانی در خصوص رسیدن به پارالمپیک پاریس گفت: برای من که هنوز این میدان را تجربه نکرده‌ام، رسیدن به پاریس در حال حاضر و در مرحله نخست، یک آرزو و هدف است. برای همین هم سخت تمرین می‌کنم تا در رقابت‌های کشوری که تا چند روز دیگر برگزار خواهد شد، حضوری مقتدرانه داشته باشم.

فتح سکوی پارالمپیک رؤیای وزنه‌بردار جوان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، می‌گوید پیش از آشنایی با ورزش، گوشه‌گیر بوده و زیاد از خانه بیرون نمی‌آمده؛ ولی با ورزش همه این‌ها رنگ باخته است. ورزش را با تنیس روی میز شروع کرد. حتی در این رشته و در رقابت‌هایی که در قزوین برگزار شده بود، شرکت می‌کند و مدال طلای کشور را نیز به گردن می‌آویزد. 

اما تماشای رقابت‌های وزنه‌برداری پارالمپیک لندن از تلویزیون، او را مشتاق به نبرد با پولاد سرد می‌کند و سر از سالن‌های وزنه‌برداری مشهد درمی‌آورد. اراده‌اش آن‌قدر زیاد است که حتی معلولیت را به طور کامل از یاد می‌برد و خیلی زود به یکی از بهترین وزنه‌برداران توان‌یاب کشور 
تبدیل می‌شود.

علی سیفی اکنون ۲۶ سال دارد و در عین جوانی کوله‌باری از تجربه و افتخار از میادین مختلف کشوری، آسیایی، بین‌المللی و جهانی همراهش است. آخرین آن‌ها مدال نقره مسابقات جهانی بود که همین تابستان گذشته آن را بدست آورد. تنها جای خالی در آلبوم افتخارات این جوان با اراده مشهدی، تجربه حضور در رقابت‌های پارالمپیک و صید مدال از مهم‌ترین آوردگاه ورزشی دنیاست؛ موضوعی که ذهن او را به خود مشغول کرده و تا کمتر از ۹ ماه دیگر به رقابت‌های پارالمپیک، سخت برای رسیدن به این میدان تلاش می‌کند.

حتماً الان همه تمرین‌ها و تلاشت به رسیدن به پارالمپیک پاریس معطوف شده است؟

برای من که هنوز این میدان را تجربه نکرده‌ام، رسیدن به پاریس در حال حاضر و در مرحله نخست، یک آرزو و هدف است. برای همین هم سخت تمرین می‌کنم تا در رقابت‌های کشوری که تا چند روز دیگر برگزار خواهد شد، حضوری مقتدرانه داشته باشم و برای بالا بردن رنکینگ خودم امتیازات لازم را بدست بیاورم.

این طور که می‌گویی یعنی مدال طلای کشوری را به قول معروف در مشتت داری؟

بله. چون در وزن فعلی‌ام که به احتمال زیاد ۷۲ کیلوگرم خواهد بود، با شناختی که از رقبایم دارم، آخرین وزنه‌ای که آن‌ها خواهند زد ۱۸۰ کیلو است. در حالی که من با ۱۸۰ کیلو شروع خواهم کرد. پس دغدغه‌ای از بابت مدال ندارم. می‌ماند دستیابی به امتیازات رنکینگ جهانی که این مسابقات را نیز شامل می‌شود و می‌توانم جایگاهم را پس از مسابقات کشوری نیز ارتقا ببخشم.

تغییر وزن دادنت هم انگار برای این است که بتوانی به هدفت برسی و همه چیز را برای پارالمپیک پاریس دنبال می‌کنی؟

بی‌شک همین طور است. در وزن قبلی‌ام که ۶۵ کیلو بود، با وجود آقای جعفری که تجربه سه بار حضور در پارالمپیک را دارد و از بهترین‌های این وزن در دنیاست، امید چندانی به موفقیت نداشتم؛ چون از هر وزن یک نفر به مسابقات پارالمپیک راه پیدا می‌کند. با وجود این تصمیم گرفتم وزنم را عوض کنم. 

اکنون همه چیز برای پر کردن تنها جای خالی آلبوم افتخاراتت فراهم است و می‌توانی در پارالمپیک حاضر شوی. چقدر به این اتفاق امیدوار هستی؟

بله همین طور است. در حال حاضر شرایط خیلی خوبی دارم و با تغییر وزنی که برایم اتفاق افتاده، به احتمال زیاد بتوانم رکوردهای بالای ۱۹۰ کیلو را بزنم و گام چهارم رسیدن به پارالمپیک را هم به راحتی بردارم. به این اتفاق خوب خیلی امید دارم مگر اینکه مصدومیتی برایم پیش بیاید و آسیب‌دیدگی، همه برنامه‌هایم را به هم بریزد وگرنه فکر نمی‌کنم عامل دیگری بتواند از رسیدنم به پاریس جلوگیری کند.

با این تفاسیر باید منتظر کسب مدال در پارالمپیک هم باشیم؟

تا امروز به هر آنچه اراده کرده‌ام، با تلاش در میدان ورزش دست یافته‌ام. اگر به پارالمپیک برسم، بی‌شک روی سکو خواهم بود. اگرچه حریفان خیلی قدرتمندی در وزن ۷۲ دارم که وزنه‌بردارانی از چین، مالزی و ازبکستان هستند و در این میان وزنه‌بردار مالزیایی همیشه با فاصله‌ زیاد از دیگران مدال طلا گرفته و بقیه برای مدال‌های نقره و برنز تلاش کرده‌اند. 

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.